Archiwum online w GG

Jak działa archiwum wbudowane w GG

Archiwum wiadomości GG to miejsce gdzie są przechowywane prowadzone przez Ciebie rozmowy, a także przesyłane linki. Dane te zapisywane są na bieżąco w specjalnie udostępnionej na Twoje potrzeby przestrzeni na serwerach GG. Dzięki temu masz do nich dostęp ze wszystkich miejsc i urządzeń – z GG instalowanego na komputerze, dostępnego przez …»

Okno archiwum

Obsługa okna archiwum

Archiwum on-line GG przechowuje wszystkie Twoje rozmowy oraz przesłane linki uporządkowane chronologicznie i podzielone według osób z Twojej listy kontaktów. Po lewej stronie okna archiwum znajduje się lista osób. Obejmuje ona tylko te kontakty, z którymi przeprowadziłeś chociaż raz rozmowę i była ona archiwizowana. Po wybraniu jednego z nich, w środkowym …»

Wyłączanie archiwum

Wyłączanie archiwizowania i kasowanie rozmów

Jeśli z jakiegoś powodu nie chcesz archiwizować swoich rozmów, możesz wyłączyć archiwum w Ustawieniach GG jednak nie zalecamy tego. Twoje dane są bezpieczne tak długo, dopóki hasło do Twojego konta GG nie wpadnie w niepowołane ręce. Aby wyłączyć archiwizowanie rozmów otwórz ustawienia GG, a następnie przejdź do zakładki Moje konto/Ustawienia prywatności. …»

Archiwum załączników

Archiwum załączników

Podczas rozmowy przez GG, nawet głosowej, czy z kamerką, czasem zachodzi potrzeba przesłania linka do jakiejś strony. Bardzo często to właśnie do nich chcemy wrócić po jakimś czasie. Wtedy właśnie przydatne jest archiwum załączników w GG. Po wybraniu osoby z listy po lewej stronie okna otrzymujemy listę przeprowadzonych z nią rozmów. …»