Ustawienia: Moje konto / Profil

Podczas rejestracji konta GG każdy użytkownik podaje dane, dzięki którym przedstawia się innym użytkownikom, może być odnaleziony przez znajomych w katalogu publicznym oraz w przypadku zapomnienia hasła może odzyskać dostęp do swojego konta.

W każdej chwili możliwa jest zmiana lub uzupełnienie tych danych dzięki zakładce Moje konto/Profil

Informacje o danych profilowych i związanych z nimi wymaganiach znajdziesz w artykule Dane potrzebne do rejestracji.

"Mój profil" - Ustawienia Konta

Na samym dole zakładki znajduje się link Usuń konto. Dzięki niemu możesz na stałe skasować swój profil z sieci GG. Po użyciu tej opcji tracisz dostęp do swojego konta i wszystkich jego danych.