Synchronizacja listy kontaktów

Synchronizacja listy kontaktów w telefonie to najlepszy sposób na to, by szybko znaleźć Twoich znajomych korzystających z GG. W wyniku synchronizacji zostaną oni automatycznie dodani do Twojej listy kontaktów. Powiadomimy Cię o tym byś mógł zaprosić ich do kontaktów i prowadzić rozmowy przez komunikator.

O zgodę na synchronizację kontaktów zapytamy Cię w trakcie używania GG na telefonie.

Twoje kontakty z telefonu zostaną zaimportowane w GG do specjalnej grupy kontaktów „Kontakty zsynchronizowane”. Grupa ta będzie automatycznie ukryta, a widoczni będą tylko Ci Twoi znajomi, którzy mają GG. Gdy w naszej sieci pojawi się ktoś, kogo numer telefonu albo e-mail masz w zsynchronizowanych kontaktach powiadomimy Cię o tym i dodamy tę osobę do Twojej listy kontaktów GG. W ten sposób łatwo będzie zaprosić ją do kontaktów i rozpocząć rozmowę. Odnajdywanie znajomych na GG jeszcze nigdy nie było takie proste.

Grupa kontakty zsynchronizowane

W ustawieniach komunikatora możesz ustawić czy chcesz widzieć kontakty zsynchronizowane. Może Ci się to przydać, jeśli wysyłasz SMS-y przez GG. Wszystkie kontakty telefoniczne z Twojego telefonu pojawią się wtedy na liście kontaktów.

Ustawienie to znajdziesz w Ustawienia > Komunikator > Lista kontaktów