Czy profile są zabezpieczone dodatkowym hasłem jak to było w poprzednich wersjach?

Nie, w nowej wersji konto GG i profil na komputerze zabezpieczone są jednym hasłem.

 

Aby przy uruchamianiu programu GG pojawiało się okno do wprowadzenia hasła, wybierz GG/menedżer profili. Przy swoim profilu kliknij ikonę ustawień (zębate kółka). W oknie, które się wyświetli, odznacz opcję Zapamiętaj hasło i kliknij przycisk Zapisz.

Witaj, czy masz pytania w sprawie GG? Napisz do nas... Wyślij