Kto widzi mój opis?

Aby zdecydować o widoczności swojego opisu GG przejdź Ustawień GG do zakładki Moje konto/Ustawienia prywatności. Jeśli ustawisz Profil widoczny dla znajomych, co jest ustawieniem domyślnym, Twój opis będą widziały tylko te osoby, które masz na liście kontaktów i które mają również Ciebie. Takie osoby to Twoi znajomi ponieważ łączy Was wzajemna, potwierdzona relacja. Jeśli ustawisz opcję Profil dla wszystkich, Twój opis będzie widział każdy użytkownik GG, wystarczy, że doda Cię do swojej listy kontaktów, nawet jeśli Ty nic o nim nie wiesz.

Witaj, czy masz pytania w sprawie GG? Napisz do nas... Wyślij